Urządzenia i Akcesoria
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porties
Składniki
-
1 teentje knoflooksjalotten20 g
-
verse rozemarijn gewassen en gedroogde naaldjes1 takje
-
extra vergine olijfolie plus extra naar believen30 g
-
wortelen in stukken (3-4 cm)20 g
-
selder in stukken (3-4 cm)20 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt180 g
-
water200 g
-
fijn zout½ tl
-
volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)100 g
-
gepelde garnalen (opcjonalnie) vers60 g
-
extra vergine olijfolie
-
vers gemalen zwarte peper (opcjonalnie)2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
18 g
Kalorie
1987 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Power Food
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Cashew brood wentelteefjes
Brak ocen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Brak ocen
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 godz. 10 min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 min
Sous-vide octopussalade
Brak ocen
Frittata met gestoomde aardappelen
1 godz. 15 min
Quiche met kip en peer
2 godz. 40 min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Brak ocen
Groenteflan
1 godz. 35 min
Gestoomde aardappelkroon
50 min
Hainanese kiprijst
1 godz. 20 min
Zalmsoufflé
1 godz.