Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
TM5 TM6

Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten

3.0 (3 oceny)

Składniki

  • 20 g sjalotten
    lub 1 teentje knoflook
  • 1 takje verse rozemarijn, gewassen en gedroogde naaldjes
  • 30 g extra vergine olijfolie, plus extra naar believen
  • 20 g wortelen, in stukken (3-4 cm)
  • 20 g selder, in stukken (3-4 cm)
  • 180 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
  • 200 g water
  • ½ tl fijn zout
  • 100 g volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)
  • 60 g gepelde garnalen, vers (opcjonalnie)
  • extra vergine olijfolie
  • 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
1987 kJ / 475 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
50 g
Tłuszcz
24 g
Błonnik
9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy