Wersje kompatybilne
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g sjalotten
lub 1 teentje knoflook - 1 takje verse rozemarijn, gewassen en gedroogde naaldjes
- 30 g extra vergine olijfolie, plus extra naar believen
- 20 g wortelen, in stukken (3-4 cm)
- 20 g selder, in stukken (3-4 cm)
- 180 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 200 g water
- ½ tl fijn zout
- 100 g volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)
- 60 g gepelde garnalen, vers (opcjonalnie)
- extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1987 kJ / 475 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Balletjes met aubergines
1h
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Brak ocen
Spaanse risotto
40min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Brak ocen
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1 godz. 5 min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Tomatenrijst
30min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min