Warme aardappelen salade met de Peeler
TM6

Warme aardappelen salade met de Peeler

(Brak ocen)

Składniki

  • 1200 g water
  • 2 tl extra vergine olijfolie (zie tip) (opcjonalnie)
  • 900 g bloemige aardappelen, in stukken (5 cm)
  • 285 g runderbouillon
  • 4 eieren, op hun geheel, gespoeld (opcjonalnie)
  • 1 tl honing
  • 4 el graanmosterd
  • 2 el extra vergine olijfolie
  • 2 stengels selder, gebeiteld
  • 1 gepekelde augurk, in kleine blokjes
  • 10 - 15 takjes verse bieslook, gehakt, en iets meer als afwerking
  • ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
  • paprikapoeder, om te garneren, naar eigen smaak

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
775.2 kJ / 185.3 kcal
Białko
4.7 g
Węglowodany
31.7 g
Tłuszcz
5.1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Błonnik
4.4 g
Sód
387.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy