Urządzenia i Akcesoria
Tonijnkroketten
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
15 stuks
Składniki
-
verse peterselie5 g
-
aardappelen geschild, in kleine stukken500 g
-
water1000 g
-
grof zout1 ½ tl
-
boter50 g
-
tonijn, uit blik uitgelekt220 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
fijn zout½ tl
-
eieren losgeklopt (om te paneren)3
-
amaranth gezwollen
-
bakolie
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 2 stuks
Białko
14 g
Kalorie
1163 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lekkers uit Mexico
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Zalm met rijst en champignons
30 min
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 min
Boter plank met spinaziepesto
10 min
Fruit minestrone met saffraan crème
40 min
Zalmtartaar
10 min
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Gemalen ijs
5 min
Quiche met kool en broccoli
1 godz. 30 min
Vislasagne met asperges en prei
1 godz. 30 min
Cheesecake
1 godz. 30 min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1 godz.
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 min