Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g verse peterselie
- 500 g aardappelen, geschild, in kleine stukken
- 1000 g water
- 1 ½ tl grof zout
- 50 g boter
- 220 g tonijn, uit blik, uitgelekt
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- ½ tl fijn zout
- 3 eieren, losgeklopt (om te paneren)
- amaranth, gezwollen
- bakolie
- Wartości odżywcze
- na 2 stuks
- Kalorie
- 1163 kJ / 277 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Snel brood
50 Min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 Min
Gevulde kalkoentaart
1h 30 min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Brak ocen
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 Min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 Std. 35 Min
Salade met kip en spelt
1h 15 min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Brak ocen
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 Min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 Min
Detoxsapje “Gave huid”
10 Min
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45 Min