Urządzenia i Akcesoria
Chicken with tomato sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
onions cut into halves100 g
-
sunflower oil90 g
-
chicken meat, skinless and boneless cut into cubes (4 cm)600 g
-
ground white pepper2 pinches
-
tomato passata250 g
-
tomato purée (concentrated)35 g
-
vinegar20 g
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
fresh mushrooms (opcjonalnie) cut into slices (e.g. button mushrooms)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37.5 g
Kalorie
1615 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
23.9 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 godz.
Three meat roulade
2 godz. 5 min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Baked spinach and eggs
35 min
Chicken with red peppers
1 godz. 5 min
Potato goulash
1 godz.
Pork tenderloin parcels
1 godz.
Turkey roulades with minted pea mash
35 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
1 godz. 15 min
Tuna Pasta
30 min