Urządzenia i Akcesoria
Chicken with tomato sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
onions cut into halves100 g
-
sunflower oil90 g
-
chicken meat, skinless and boneless cut into cubes (4 cm)600 g
-
ground white pepper2 pinches
-
tomato passata250 g
-
tomato purée (concentrated)35 g
-
vinegar20 g
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
fresh mushrooms (opcjonalnie) cut into slices (e.g. button mushrooms)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37.5 g
Kalorie
1615 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
23.9 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 godz.
Sautéed turkey strips
15 min
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Chicken with red peppers
1 godz. 5 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Tuna with Penne Pasta
30 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min