Urządzenia i Akcesoria
Chicken with tomato sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
onions cut into halves100 g
-
sunflower oil90 g
-
chicken meat, skinless and boneless cut into cubes (4 cm)600 g
-
ground white pepper2 pinches
-
tomato passata250 g
-
tomato purée (concentrated)35 g
-
vinegar20 g
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
fresh mushrooms (opcjonalnie) cut into slices (e.g. button mushrooms)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37.5 g
Kalorie
1615 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
23.9 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 godz.
Chicken with couscous and saffron
1 godz. 15 min
Chicken with rice
1 godz.
Yellow rice with chicken
40 min
Potato goulash
1 godz.
Chicken parcels with vegetable stuffing and potatoes
55 min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Potato cakes
45 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min