Urządzenia i Akcesoria
Steamed Trout
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
water18 oz
-
trout fillets, with skin whole (approx. 8 oz ea.), gutted and descaled2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
429 kJ /
103 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéing 10 oz Fennel
25 min
Chopped Onions
5 min
Steamed Fish Fillets
25 min
Steamed Green Beans
30 min
Steamed Cubed Potatoes
40 min
Steamed Baby Potatoes
30 min
Steamed Broccoli
25 min
Basic Bulgur
35 min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15 min
Sautéed eggplant (300 g)
25 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min