
Urządzenia i Akcesoria
Steamed Trout
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
water18 oz
-
trout fillets, with skin whole (approx. 8 oz ea.), gutted and descaled2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
103 kcal /
429 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
0.1 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 godz. 20 min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15 min
Sautéing Chicken Cubes
15 min
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1 godz. 30 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 min
Coffee dessert
15 min
Egg white omelette
35 min
Sautéed Cauliflower
25 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min