Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 18 oz water
- 2 trout fillets, with skin, whole (approx. 8 oz ea.), gutted and descaled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 429 kJ / 103 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 0.1 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Steamed Fish Fillets
25 min
Steamed Asparagus
35min
Snapper with Spiced Oil
Brak ocen
Sea Vegetable Stew
Brak ocen
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Seafood bisque
1 Std. 10 Min
Onion Skin Broth
1h 5min
Steamed Fish
30 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Tomato Soup Paste
35min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 min