Urządzenia i Akcesoria
Baked spinach and eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
frozen spinach leaves defrosted500 g
-
hard cheese for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt1 tsp
-
flour50 g
-
milk500 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
eggs6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1327 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Cereal and fruit purée
20 min
Cooking split green peas
45 min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Arseeyah
50 min
Chicken with rice
1 godz.
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Chicken casserole with saffron and orange
1 godz. 35 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
Baked spinach and eggs
40 min
Courgette side dish
30 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.