Urządzenia i Akcesoria
Baked spinach and eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
frozen spinach leaves defrosted500 g
-
hard cheese for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt1 tsp
-
flour50 g
-
milk500 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
eggs6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1327 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mini Pizzas
1 godz. 20 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25 min
Rustic bread
2 godz.
Baked spinach and eggs
35 min
Bread stew with tomato and onion
Brak ocen
Turkey roulades with minted pea mash
35 min
Crispy turkey and lentil meatballs
40 min
Mini Pizzas
1 godz. 30 min
Salmon burgers
25 min
Baked spinach and eggs
40 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min