Urządzenia i Akcesoria
Baked spinach and eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
frozen spinach leaves defrosted500 g
-
hard cheese for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt1 tsp
-
flour50 g
-
milk500 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
eggs6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1327 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Spelt and chicken salad
1 godz. 15 min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Trout with hollandaise sauce
50 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Baked spinach and eggs
40 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Seafood rice
1 godz. 15 min
Green Bean Casserole
1 godz. 30 min