Urządzenia i Akcesoria
Baked spinach and eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
frozen spinach leaves defrosted500 g
-
hard cheese for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt1 tsp
-
flour50 g
-
milk500 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
eggs6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1327 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Pasta salad with salmon and vegetables
45 min
Chicken with couscous and saffron
1 godz. 15 min
Garlic chickpea breads (Panisses)
30 min
Moroccan chicken and couscous
45 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Chicken with red peppers
1 godz. 5 min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 min
Potato goulash
1 godz.
Crispy turkey and lentil meatballs
40 min
Baked spinach and eggs
40 min