Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 60 g Olivenöl, nativ
- 10 g Maisstärke
- 50 g Weisswein
-
100
g flüssige Rindsbouillon
lub 100 g Wasser, und 1/4 TL Rindsbouillon - 1 EL grobkörniger Senf
- 700 - 800 g Schweinefilets (1-2 Stücke), in Tranchen (2-3 cm)
- 2 Prisen feinkörniges Salz, nach Belieben
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1133 kJ / 271 kcal
- Białko
- 26.9 g
- Węglowodany
- 3.4 g
- Tłuszcz
- 16.65 g
- Błonnik
- 0.65 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hackbraten mit Pilzen
1h 30min
Rindsvoressen
1h 50min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1h 30min
Bolognese Sauce
3h 15min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3h
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Fleischvögel mit Gemüse
1 godz.
Ghackets mit Hörnli
30 Min
Rindsstroganoff
45 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 godz.
Züri-Gschnätzlets
50min