Urządzenia i Akcesoria
Hackbraten mit Ei
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 Scheiben
Składniki
-
Wasser400 g
-
Eier6
-
Weissbrot in Stücken50 g
-
Milch100 g
-
Öl20 g
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Hackfleisch, gemischt800 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer, gemahlen½ TL
-
Paprika edelsüss½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
13 g
Kalorie
694 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Überbackener Blumenkohl mit Ofenkartoffeln und Senfsauce
1 godz. 50 min
Käse-Speck-Tortilla
50 min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Fleischvögel mit Gemüse
1 godz.
Trutenrollen mit Gorgonzola
1 godz.
Schweinefilet an Senfsauce
30 min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1 godz. 10 min
Pulled-Pork-Burger
4 godz. 50 min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 godz.
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45 min
Züri-Gschnätzlets
50 min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 min