Urządzenia i Akcesoria
Gevulde veggieslakken
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
10 stuks
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
wortelen geschild2
-
water500 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd100 g
-
gekookte ham4 sneetjes
-
verse rozemarijn blaadjes20
-
kidneybonen, uit blik10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
5 g
Kalorie
243 kJ /
58 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kinderen in de keuken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 godz. 45 min
Vanillevla met rabarber
50 min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Brak ocen
Geode cake
Brak ocen
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Brak ocen
Vegan boter
Brak ocen
Frangipane met peer
1 godz. 30 min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Brak ocen
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 godz. 45 min
Abrikozen ketchup
Brak ocen
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Brak ocen
Zalm met venkel
40 min