Urządzenia i Akcesoria
Gevulde veggieslakken
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
10 stuks
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
wortelen geschild2
-
water500 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd100 g
-
gekookte ham4 sneetjes
-
verse rozemarijn blaadjes20
-
kidneybonen, uit blik10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
5 g
Kalorie
243 kJ /
58 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kinderen in de keuken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Brak ocen
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Brak ocen
Bietencarpaccio met Burrata
Brak ocen
Concord druivenparels met champagne
Brak ocen
Champignon en spinazie lasagne
Brak ocen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Brak ocen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Brak ocen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Brak ocen
Gin en lavendelijs
14 godz. 35 min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Brak ocen
Lams- en Quinoastoofpot
Brak ocen
Rode Bieten Quiche met Feta
1 godz. 20 min