Urządzenia i Akcesoria
Tomatenmannetjes
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
-
water1200 g
-
courgette fijngesneden (0.5-1 cm)70 g
-
basmati rijst80 g
-
tomaten (Ø min. 5-6 cm )4
-
extra vergine olijfolie15 g
-
balsamicoazijn1 el
-
fijn zout1 - 2 snuifjes
-
20 g Emmental, in blokjes (1 cm)Parmezaanse kaas in schilfers20 g
-
tonijn in olie (uit blik) goed uitgelekt60 g
-
groene olijven, ontpit2
-
smeltkaas plakje1
-
verse basilicumbladeren gewassen en gedroogd4 - 5
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
9.6 g
Kalorie
820 kJ /
196 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kinderen in de keuken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 min
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Brak ocen
Pompoen Chai Latte
20 min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Brak ocen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Brak ocen
Fruitkroon
Brak ocen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 godz. 30 min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 godz. 10 min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Aardappelgoulash
1 godz.
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 godz. 30 min
Romige Feta Dip
Brak ocen