Urządzenia i Akcesoria
Tomatenmannetjes
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
-
water1200 g
-
courgette fijngesneden (0.5-1 cm)70 g
-
basmati rijst80 g
-
tomaten (Ø min. 5-6 cm )4
-
extra vergine olijfolie15 g
-
balsamicoazijn1 el
-
fijn zout1 - 2 snuifjes
-
20 g Emmental, in blokjes (1 cm)Parmezaanse kaas in schilfers20 g
-
tonijn in olie (uit blik) goed uitgelekt60 g
-
groene olijven, ontpit2
-
smeltkaas plakje1
-
verse basilicumbladeren gewassen en gedroogd4 - 5
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
9.6 g
Kalorie
820 kJ /
196 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kinderen in de keuken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Cashew brood wentelteefjes
Brak ocen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Brak ocen
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 min
Batch cooking - Basisrecepten
Brak ocen
Honingraat
1 godz. 30 min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Pikante kalkoensatés
1 godz.
Kwarktaart in potjes
4 godz.
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 godz. 15 min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 godz. 45 min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min