Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 vellen gedroogde lasagne pasta
- 25 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 30 g extra vergine olijfolie
- 150 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en uitgeknepen
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 150 g ricotta
- 1 ei
- 100 g tomaten passata
- 100 g mozzarella, ruw gehakt
- 1 tl gedroogde oregano
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 209 kJ / 50 kcal
- Białko
- 2.48 g
- Węglowodany
- 3.39 g
- Tłuszcz
- 2.94 g
- Błonnik
- 0.41 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Forelmousse
5 Min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Mousse van kaas
10 min
Zalm en venkel risotto
25min
Worstmummies
Pas d’évaluation
Kip- en aspergetaartjes
1 godz. 35 min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1sa 30 dk
Eendenlever
33u.
Mediterraanse gebakjes
Pas d’évaluation
Cannelloni met spinazie en ricotta
1sa 30 dk
Worst met erwtenrisotto
30 dk