Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g gelatineblaadjes (ong. 10 blaadjes)
- 75 g water
- 75 - 80 g citroensap (ong. 2 citroenen)
- 1000 g peren, gepeld, in stukken
- 6 el suiker
- 750 g aardbeien, in schijfjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 212 kJ / 51 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche lorraine
50min
Penne met mosselen
1h 5min
Mojito
10min
Zonnige groentetaart
Pas d’évaluation
Rabarbertaart
55 min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Flan van asperges met zeetong
Pas d’évaluation
Kokosnoot en chocoladesorbet
Pas d’évaluation
Vier kazen flatbread om te delen
Pas d’évaluation
Hazelnootijs
Pas d’évaluation
Koolsoep
50min
Baguette / Stokbrood
3 Std. 45 Min