Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g gelatineblaadjes (ong. 10 blaadjes)
- 75 g water
- 75 - 80 g citroensap (ong. 2 citroenen)
- 1000 g peren, gepeld, in stukken
- 6 el suiker
- 750 g aardbeien, in schijfjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 212 kJ / 51 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse van ham
10 Min
Hazelnootbavarois
6 godz. 40 min
Kip in perziksaus
40 Min
Aardbeienpudding
2h 10min
Glutenvrije mini appeltaartjes (koolhydraatarm)
Brak ocen
Gorgonzola spread
Brak ocen
Brioche
5 godz.
250 g sjalot fruiten
Brak ocen
Abrikozenlikeur
30 Min
Basisbouillon
Brak ocen
Citroensorbet met schuimwijn
10 Min
Lentetaart met yoghurt
5 godz. 15 min