Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
TM5 TM6

Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 20 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
  • 140 g bladspinazie, in diepgevroren blokjes
  • 500 g kalkoenbout, in stukken (3 tot 5 cm)
  • 1 tl zout
  • 1 ei, geklopt
  • 50 g paneermeel
  • 30 - 50 g extra vergine olijfolie

Wartości odżywcze
na 1 stuk
Kalorie
1230 kJ / 294 kcal
Białko
36 g
Węglowodany
10.7 g
Tłuszcz
12.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy