Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- 140 g bladspinazie, in diepgevroren blokjes
- 500 g kalkoenbout, in stukken (3 tot 5 cm)
- 1 tl zout
- 1 ei, geklopt
- 50 g paneermeel
- 30 - 50 g extra vergine olijfolie
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 10.7 g
- Tłuszcz
- 12.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
250 g sjalot fruiten
Brak ocen
300 g ui fruiten
Brak ocen
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 分钟
Glutenvrije quiche Lorraine
Brak ocen
Vegetarische pizza
Brak ocen
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Brak ocen
Chocolade en banaan charlotte
Brak ocen
Vier kazen flatbread om te delen
Brak ocen
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1小时
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 分钟
Hazelnootbavarois
6h 40 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min