Urządzenia i Akcesoria
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 stuks
Składniki
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Kalorie
1230 kJ /
294 kcal
Białko
36 g
Węglowodany
10.7 g
Tłuszcz
12.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso carbonara udon noedels
25 min
Ijs van chocolademousse
3 godz.
Halloween pompoentaart
4 godz.
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 godz.
Zuurkool
Brak ocen
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 min
Champignontaart
Brak ocen
Ijs van amarenakersen
8 godz. 10 min
Gekruide kersenbrioche-krans
2 godz. 20 min
Vegetarische bonenburger
1 godz. 20 min