Urządzenia i Akcesoria
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 stuks
Składniki
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Kalorie
1230 kJ /
294 kcal
Białko
36 g
Węglowodany
10.7 g
Tłuszcz
12.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baguette / Stokbrood
3 Std. 45 Min
Boeddha bowl met kip
1 Std.
Citroen en yoghurt dessert
3 Std. 15 Min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Keine Bewertungen
Kruiden- en citroenzout
1 Std.
Gekookte pasta
20 Min
Karamelpoeder
1 Std.
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 Std. 45 Min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 Std. 35 Min
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Appelpunch
30 Min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1 Std. 35 Min