
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 220 g d'eau tiède
- 1 c. à café de sucre
-
2
c. à café de levure déshydratée
lub 20 g de levure fraîche - 450 g de farine de blé
- 100 g de purée de tomates
- 1 c. à café de sel fin
- 150 g de passata
- 300 g de mozzarella râpée
- Wartości odżywcze
- na 16 portion
- Kalorie
- 168 kcal / 703 kJ
- Białko
- 7.6 g
- Tłuszcz
- 6.2 g
- Węglowodany
- 20.5 g