Chicken and Rice Patties
TM6 TM5

Chicken and Rice Patties

4.5 (15 ocen)

Składniki

  • 2 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces
    lub 2 oz cheddar cheese, cut into pieces
  • 2 oz carrots, cut into pieces
  • 2 oz green onions, cut into pieces
  • 4 ½ oz long-grain white rice
  • 30 oz water
  • 12 oz chicken thighs, boneless and skinless, cut into strips (½ in.)
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 1 oz panko bread crumbs
  • 2 large eggs, whisked

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
501.5 kJ / 119.9 kcal
Białko
7.8 g
Węglowodany
11.1 g
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Błonnik
0.5 g
Sód
159.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy