
Urządzenia i Akcesoria
Scalloped Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter cubed, plus extra to grease1 oz
-
lemon1
-
water to fill bowl halfway
-
russet potatoes (approx. 4.5 lb), scrubbed7
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
all-purpose flour1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
Italian seasoning1 tsp
-
heavy cream6 ½ oz
-
chicken broth2 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
non-stick cooking spray
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
341 kcal /
1427 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
49 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
253 mg