Chocolate ice cream
TM6 TM5 TM31

Chocolate ice cream

4.1 (30 ocen)

Składniki

  • 450 g milk (see Tips)
  • 150 g pouring (whipping) cream
  • 120 g pure maple syrup
  • 4 egg yolks
  • 30 g raw cacao powder (see Tips)
  • waffle cones, to serve (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
1058.5 kJ / 252 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
21.8 g
Tłuszcz
15.9 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Błonnik
1.5 g
Sód
50.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy