
Urządzenia i Akcesoria
Tomato-egg drop soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 portions
Składniki
-
vegetable oil10 g
-
fresh tomatoes cut into pieces250 g
-
water500 g
-
sea salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
99.8 kcal /
417.6 kJ
Białko
5.7 g
Tłuszcz
7.2 g
Węglowodany
3.5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Sód
693.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Stir Fried French Beans
15 min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 min
Braised Potatoes With Mince Meat
30 min
Tomato-egg soup
20 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min