Urządzenia i Akcesoria
Tomato-egg drop soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 portions
Składniki
-
vegetable oil10 g
-
fresh tomatoes cut into pieces250 g
-
water500 g
-
sea salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
693.8 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
417.6 kJ /
99.8 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Brak ocen
Matcha Custard Snow Skin Mooncake
Brak ocen
Hand Ripped Cabbage
20 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Mapo Tofu
35 min
Green Papaya Fish Soup
2 godz. 15 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 min