Urządzenia i Akcesoria
Tomato-egg drop soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 portions
Składniki
-
vegetable oil10 g
-
fresh tomatoes cut into pieces250 g
-
water500 g
-
sea salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
693.8 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
417.6 kJ /
99.8 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Mapo Tofu
35 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Tomato-egg soup
20 min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Stir Fried French Beans
15 min