Tomato-egg drop soup

Tomato-egg drop soup

4.6 17 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 portions

Składniki

  • vegetable oil
    10 g
  • fresh tomatoes cut into pieces
    250 g
  • water
    500 g
  • sea salt
    1 tsp
  • eggs lightly beaten
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 99.8 kcal / 417.6 kJ
Białko 5.7 g
Tłuszcz 7.2 g
Węglowodany 3.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Sód 693.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...