Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g vegetable oil
- 250 g fresh tomatoes, cut into pieces
- 500 g water
- 1 tsp sea salt
- 2 eggs, lightly beaten
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 373.7 kJ / 89.3 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 683.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Steamed Pepper Chicken
1h 45 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Stir Fried Potato Shreds
20min
Cantonese Steamed Fish
40min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1 Std. 30 Min
Mapo Tofu
35 min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25 min
Hand Ripped Cabbage
20min
All-in-one chicken Congee
35 min