Urządzenia i Akcesoria
Tomato-egg drop soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 portions
Składniki
-
vegetable oil10 g
-
fresh tomatoes cut into pieces250 g
-
water500 g
-
sea salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
693.8 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
417.6 kJ /
99.8 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional Mooncake
2 godz. 15 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Lemon Chicken
25 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Tomato-egg soup
20 min
All-in-one chicken congee
35 min