Tomato-egg drop soup
TM6 TM5 TM31

Tomato-egg drop soup

4.7 (15 ocen)

Składniki

  • 10 g vegetable oil
  • 250 g fresh tomatoes, cut into pieces
  • 500 g water
  • 1 tsp sea salt
  • 2 eggs, lightly beaten

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
373.7 kJ / 89.3 kcal
Białko
4.8 g
Węglowodany
3.5 g
Tłuszcz
6.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
1 g
Sód
683.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy