Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Öl
- 500 g Sonnenweizen (z.B. von Ebly)
- 100 g Weißwein
- 300 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 900 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
lub 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1886 kJ / 450 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 62 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 5.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto mit Zucchini
40 min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 min
Perlgraupenrisotto
1h
Sonnenweizen-Pilz-"Risotto"
40 min
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 min
Graupenrisotto
50 min
Risotto mit Steinpilzen
50 min
Wildreis-Risotto mit Brokkoli
55 min
Brokkoli-Pasta
25 min
Steinpilz-Risotto
40 min
Graupen-Risotto mit Garnelen
45 min