Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di frumento in grani
- 100 g di semi di lino
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di zucchero
- ½ cubetto di lievito fresco (20 g)
- 350 g di acqua tiepida
- 40 g di olio + q.b per ungere lo stampo
- farina per il piano di lavoro
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 439 kJ / 105 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 3.9 g
Alternatywne przepisy
Pane paesano
3 Std.
Confettura classica
55 Min
Crema Thermomix®
45 Min
Menù: filetti di trota con verdure alla panna e riso e gelato alla frutta
Keine Bewertungen
Pane di farro alle nocciole
2 godz. 50 min
Bürli con segale
12h
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2 Std. 30 Min
Focaccia alla farina di farro
Keine Bewertungen
Sformato di lenticchie
1 godz. 55 min
Biscotti soffici al pistacchio
Keine Bewertungen
Pane al pomodoro e basilico
1 Std. 45 Min
Zuppa di miso con verdure
40 Min