Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lievitino
- 200 g di semi di segale
- 125 g di acqua
- ⅛ di cubetto di lievito fresco (circa 5 g)
Impasto e finitura
- 400 g di semi di segale
- 250 g di acqua
-
⅓
di cubetto di lievito fresco (circa 15 g)
lub ⅔ bustina di lievito secco (circa. 5 g) - 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 516 kJ / 123 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 1 g
Alternatywne przepisy
Pane bigio in casseruola
2h 25min
Baguette
3u. 45min
Pane di farro alle nocciole
2h 50min
Pane tipo ciabatta
1u. 45min
Pane rustico
2u.
Vermicelles
3h 15min
Burro alle erbe
5 Min
Salmone con asparagi e grano
40min
Focaccia alle olive
2h 20 min
Crema Thermomix®
45 min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Mousse al Toblerone®
3h 10min