Pane di segale vallesano

Pane di segale vallesano

2.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 godz.
16 fette

Składniki

Lievitino
  • 200 g di semi di segale
  • 125 g di acqua
  • ⅛ di cubetto di lievito fresco (circa 5 g)
Impasto e finitura
  • 400 g di semi di segale
  • 250 g di acqua
  • ⅓ di cubetto di lievito fresco (circa 15 g)
    ⅔ bustina di lievito secco, (circa. 5 g)
  • 10 g di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Białko 4 g
Kalorie 516 kJ / 123 kcal
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...