Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco sbriciolato
lub 2 cucchiaini di lievito secco (8 g) -
200
g di farina manitoba
lub 200 g di farina per pizza - 200 g di farina di farro
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 450 g di radicchio, a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Taleggio senza crosta
- 10 - 15 noci sgusciate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 891 kJ / 213 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane rustico
2小时
Glassa al burro
5 Min
Zucchero vanigliato
72 Std.
Pane rustico
2小时
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane integrale in cassetta
4小时
Risotto alla parmigiana
30 min
Crostata al Vin cuit
Brak ocen
Panini integrali per hamburger
Brak ocen
Pane integrale
Brak ocen
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pane di segale vallesano
10sa