Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta frolla
- 150 g farina + q.b. per infarinare
- 70 g di burro, freddo e a pezzi + q.b. per imburrare
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 50 g di speck tirolese, a fette
- 400 g di pomodori ciliegino, tagliati a metà
- 1 cipolla rossa, tagliata a metà
- 250 g di mascarpone
- 50 g di latte
- 3 uova
- 20 g di maizena
- ¾ di cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1328 kJ / 317 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia di patate
2h 50min
Knöpfli all’aglio orsino
Brak ocen
Grittibänz dolci
2h 15min
Kipferl alla vaniglia
1h 30min
Zuppa di asparagi e aneto
25min
Corona dei Re Magi
2h 15min
Insalata di pasta
35min
Torta di carote argoviese
2h
Pizza con salmone affumicato
Brak ocen
Stufato di pollo alla senape
40min
Vulcano al cioccolato
15min
Mousse al Toblerone®
3h 10min