Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 uova,sode, sgusciate
- 50 g di cetriolini sott'aceto, sgocciolati, a pezzi (2 cm)
- 250 g di quark, mezzo grasso
- 100 g di maionese
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca, tagliata finemente, la metà (5 g)
- 20 g di senape in grani grossi
- 1 cucchiaino di curry in polvere, dolce
- ¼ di cucchiaino di paprica
- ¾ di cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 4 di panini Laugen (ad es. trecce, circa 90 g l’uno), tagliati
- 24 capperi sott'aceto, lavati, sgocciolati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2765 kJ / 663 kcal
- Białko
- 28.3 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 39 g
Alternatywne przepisy
Rösti alla bernese
40min
Stufato con patate e champignon
1h
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
50 min
Spätzle alla grigionese
Pas d’évaluation
Tarte flambé
Pas d’évaluation
Risotto Cinque P
30 Min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1h
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Coq au vin
2h
Torta Schlorzifladen
Pas d’évaluation
Zuppa asiatica vegana con tofu
1h 30min
Fonduta moitié-moitié
Pas d’évaluation