Fondant

Fondant

3.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
600 g

Składniki

  • de gélatine
    4 feuilles
  • d'eau
    25 g
  • de sucre
    500 g
  • de sucre vanillé, maison
    1 c. à café
    ½ c. à café d'extrait de vanille naturel
  • de miel d'acacia
    50 g
    50 g de sirop de glucose
  • sucre glace pour saupoudrer

Wartości odżywcze na 100 gramme

Kalorie 351 kcal / 1469 kJ
Białko 1.1 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 92.4 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...