Urządzenia i Akcesoria
Crème brûlée
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
60 g de sucre
-
450 g de lait
-
2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
-
1 œuf
-
200 g de crème entière, froide
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1407 kJ /
339 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meringues de l'Emmental
2 Std. 15 Min
Crema catalana
40 Min
Pain rustique
2 Std.
Sauce Hollandaise
15 Min
Croquant au chocolat
15 Std.
Rouleaux de printemps
55 Min
Confiture d’ananas et de gingembre
40 Min
Pâte brisée
2 Std. 5 Min
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min
Filet de porc bardé et son beurre aromatisé
1 Std. 45 Min
Vinaigrette aux poivrons
5 Min
Lasagnes classiques
2 Std. 5 Min