Urządzenia i Akcesoria
Crème brûlée
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
60 g de sucre
-
450 g de lait
-
2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
-
1 œuf
-
200 g de crème entière, froide
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1407 kJ /
339 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tarte meringuée au citron
2 godz. 30 min
Soufflé au chocolat
40 min
Mousse au chocolat noir et caramel
4 godz. 30 min
Œufs colorés en vert
Brak ocen
Gratin dauphinois
50 min
Quiche poireaux-lard
1 godz.
Lasagnes classiques
2 godz.
Soupe au potiron
35 min
Macarons au caramel
1 godz. 50 min
Glace à la pistache
10 godz. 35 min
Soupe de pommes de terre-champignons
45 min
Meringues de l'Emmental
2 godz. 15 min