Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů mrkve, na kousky
- 200 gramů brambor, na kousky
- 300 gramů cibule, na čtvrtky
- 80 gramů másla, na kousky
- 1000 gramů hovězího masa na guláš, na kostky (cca 2 cm)
- 1000 gramů černého piva
-
2 - 3
snítky čerstvého tymiánu
lub 1 čajová lžička sušeného tymiánu - 2 bobkové listy, sušené
- 20 gramů hnědého cukru
- 20 gramů hořčice
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička mletého černého pepře
- 1 krajíc chleba, na kostičky (1 cm)
- 20 gramů červeného vinného octa
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2252 kJ / 537 kcal
- Białko
- 37.5 g
- Węglowodany
- 25.1 g
- Tłuszcz
- 23.6 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1 godz.
Klasický maďarský guláš
1 godz. 45 min
Parmazánová polévka s rýží
25 min
Telecí závitky s nivou a sýrovou omáčkou
55min
Gulášová polévka s balzamikem
1 Std. 30 Min
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2 Std. 20 Min
Sýrová pomazánka Almogrote
1 godz.
Plněná rajčata
Brak ocen
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40 min
Saské tvarohové vdolečky
3 Std.
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Brak ocen
Bramboráky se zelím a slaninou
20 min