Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 svazek čerstvé petržele, jen lístky
- 30 gramů šalotky, napůl
- 2 ančovičky, naložené v oleji
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 180 gramů červených paprik, na kostičky (1 cm)
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 50 gramů bílého vína
- 700 gramů vody
-
1
čajová lžička soli
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 140 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji, okapaného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2195 kJ / 524 kcal
- Białko
- 13.55 g
- Węglowodany
- 70 g
- Tłuszcz
- 21.25 g
- Błonnik
- 1.83 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zapečené brambory s květákem a parmazánem
1h
Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty
1h
Těstoviny s citrónovým pestem, hráškem a fazolkami - z jednoho hrnce
35min
Salát s kuřecím masem, sýrem a tofu
1h
Salát z divoké rýže s tuňákem
50min
Čekanka s mletým masem, rýží a rajčatovou omáčkou
1h
Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a bazalkou
10min
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40 min
Mušličky s dýní a slaninou
30 min
Venkovské rizoto
30 min
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkovo-česnekovým aioli
30 min
Těstovinový salát s fetou a olivami
1h 40min