Rizoto s paprikami a tuňákem
TM5 TM6

Rizoto s paprikami a tuňákem

3.8 (22 oceny)

Składniki

  • 1 svazek čerstvé petržele, jen lístky
  • 30 gramů šalotky, napůl
  • 2 ančovičky, naložené v oleji
  • 30 gramů extra panenského olivového oleje
  • 180 gramů červených paprik, na kostičky (1 cm)
  • 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
  • 50 gramů bílého vína
  • 700 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli
    lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • 140 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji, okapaného

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
2195 kJ / 524 kcal
Białko
13.55 g
Węglowodany
70 g
Tłuszcz
21.25 g
Błonnik
1.83 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy