Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů křenu, čerstvého, na čtvrtky
- 20 gramů bílého chleba, toastového
- 100 gramů šalotky
- 30 gramů másla
- 1000 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, masové, domácí
lub 1 kostka hovězího bujónu - 400 gramů brambora, na kostičky
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů smetany
- pažitka, na ozdobení
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1130 kJ / 270 kcal
- Białko
- 5.45 g
- Węglowodany
- 32.15 g
- Tłuszcz
- 12.83 g
- Błonnik
- 4.63 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kedlubnová polévka
35 dk
Fazolková polévka
35 dk
Drožďová polévka s pórkem
40 Min
Chlebová pivní polévka
30 Min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 Min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45 Min
Polévka z ředkvičkových listů
40 Min
Cuketová polévka se žampióny
30 Min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 Min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 Min