Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Žampiónová směs:
- 30 gramů šalotky, napůl
- 30 gramů másla
- 200 gramů žampiónů, na kousky
- 50 gramů bílého vína
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře černého, mletého
Polévka:
- 30 gramů šalotky
- 30 gramů másla
- 125 gramů bílého vína
- 500 gramů mléka
- 300 gramů zeleninového vývaru
- 300 gramů sýru, hermelínu, na kousky
- pečivo
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1930 kJ / 483 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kedlubnová polévka
35min
Křenová polévka s bramborami
30 min
Chlebová pivní polévka
30 min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30 min
Krémová polévka z bylinek a brambor
45 min
Chlebová polévka
25min
Houbová směs na rychlou polévku
10min
Polévka ze zrajícího sýru
25min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1h 10min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min
Žampiónová krémová polévka
20 min