Urządzenia i Akcesoria
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porce
Składniki
Žampiónová směs:
-
30 gramů šalotky napůl
-
30 gramů másla
-
200 gramů žampiónů na kousky
-
50 gramů bílého vína
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře černého, mletého
Polévka:
-
30 gramů šalotky
-
30 gramů másla
-
125 gramů bílého vína
-
500 gramů mléka
-
300 gramů zeleninového vývaru
-
300 gramů sýru, hermelínu na kousky
-
pečivo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
22 g
Kalorie
1930 kJ /
483 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Řekni sýr
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50 min
Polévka ze zrajícího sýru
25 min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Chlebová polévka
25 min
Krvavá Mary
5 min
Žampiónová omáčka s Nivou
20 min
Bramborový chléb s rozmarýnem
3 godz. 30 min
Pivní rizoto s houbami
45 min
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30 min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Focaccia s cibulí
2 godz. 20 min
Cibulová polévka
1 godz. 10 min