Urządzenia i Akcesoria
Rizoto s parmazánem a jahodami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porce
Składniki
-
50 gramů sýru parmazánu na kousky (3 cm)
-
30 gramů šalotky
-
30 gramů másla
-
350 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio), 14-15 minut doba varu
-
50 gramů růžového vína
-
400 gramů jahod 300 gramů na tenké plátky
-
700 gramů vody
-
1 kostka zeleninového bujónu1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
½ - 1 čajová lžička soli dle chuti
-
50 gramů ricotty
-
2 snítky čerstvé bazalky nasekané lístky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
12 g
Kalorie
2061 kJ /
488 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Jahody
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Kaštanový koláč
50 min
Jemná treska s mascarpone
35 min
Mini cheesecaky s jahodami
50 min
Pomerančové hrudky s mákem
2 godz. 20 min
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1 godz. 30 min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Brak ocen
Malinové suflé s anglickým krémem (bez lepku)
Brak ocen
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30 min
Hruškový mug cake se skořicí
25 min
Masové kuličky s mandlemi a chilli
30 min
Lasagne s pestem, bramborami a fazolkami
2 godz.
Parmazánová polévka s rýží
25 min