Rizoto s parmazánem a jahodami
TM5 TM6

Rizoto s parmazánem a jahodami

4.3 (3 oceny)

Składniki

  • 50 gramů sýru parmazánu, na kousky (3 cm)
  • 30 gramů šalotky
  • 30 gramů másla
  • 350 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio), 14-15 minut doba varu
  • 50 gramů růžového vína
  • 400 gramů jahod, 300 gramů na tenké plátky
  • 700 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    lub 1 kostka zeleninového bujónu
  • ½ - 1 čajová lžička soli, dle chuti
  • 50 gramů ricotty
  • 2 snítky čerstvé bazalky, nasekané lístky

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
2061 kJ / 488 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
76 g
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy