Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů candáta, filetů, s kůží (4 filety, výška 1 cm)
- 1 ½ polévkové lžíce rybí omáčky (20 gramů)
- 2 čajové lžičky sezamového oleje, tmavého (10 gramů)
- 7 - 8 snítek kopru, pouze lístky
- 1 pomeranč, nejlépe bio, kůra a šťáva
- 500 gramů vody
- 600 - 700 gramů kukuřičných zrn, čerstvých (z cca 5-6 kukuřic)
- 2 čajové lžičky soli, jemné
- 400 gramů zeleninové směsi (např. mrkev, brokolice, květák), na plátky (5 mm) nebo na kousky
- 40 gramů másla
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1461 kJ / 350 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 7.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pstruh se zelenou čočkou
35min
Losos s kokosovým chilli přelivem
30 Min
Rajčatovo-fazolový salát
30 Min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50 Min
Bylinková polévka s vejci
30 Min
Dýňový salát s rukolou a kuličkami labneh
13 godz. 30 min
Treska s citrusovým máslem
50 Min
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12 godz. 30 min
Jahodovo-broskvový dort
12u.
Losos s bramborovou kaší
55min
Losos se špenátem a divokou rýží
1 Std. 15 Min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 Min