Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Těsto
- 140 gramů vody
- 300 gramů mouky na pečení atta na čapátí, nebo 150 gramů hladké chlebové mouky a 150 gramů celozrnné
- 30 gramů přepuštěného másla (ghí)
- 15 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička soli
Květáková náplň
- 1 snítka čerstvého koriandru
- 200 gramů květáku
- 1 stroužek česneku
- 5 gramů čerstvého zázvoru, na plátky (2 mm)
- 1 - 2 čerstvé chilli papričky, zelené, bez semínek
- 20 gramů přepuštěného másla (ghí), plus na smažení
- ¼ čajové lžičky kmínu
- ¼ čajové lžičky mletého kajenského pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1160 kJ / 277 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 34.1 g
- Tłuszcz
- 12.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Palak Paneer
45 min
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55 Min
Batátové lívance s chilli salsou
40 min
Polentové žabí muffiny do každé hodiny
55 Min
Falafel v pita chlebu (r’gaif) s omáčkou tahini
1h 25min
Rychlý jehněčí dansak
45 min
Fazolový burger (veganský)
1h 20min
Kukuřičné vafle s avokádovou salsou
1h
Tortilly s fazolovou pomazánkou
1h 45min
Dal makhani
13h 20min
Indický čočkový dahl
30 min
Rychlá rajčatová omáčka
5 menit