Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 stroužek česneku
- 1 snítka čerstvého rozmarýnu
- 1 polévková lžíce čerstvého nasekaného tymiánu
- 1 polévková lžíce čerstvé petržele
- 1 špetka soli
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- 100 gramů anglické slaniny
- 4 králičí stehna (cca 1000 gramů)
- 4 plátky sušené šunky (cca 50 gramů)
- 120 gramů bílého vína
- 60 gramů extra panenského olivového oleje
- 1000 gramů vody
- 500 gramů gnocchů
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2656 kJ / 634 kcal
- Białko
- 47.7 g
- Węglowodany
- 44.7 g
- Tłuszcz
- 29.7 g
- Błonnik
- 0.01 g
Alternatywne przepisy
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1h
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6 godz. 45 min
Hovězí steaky v papilotě
40min
Králík na špenátovém lůžku
1 Std. 10 Min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2 godz. 45 min
Králík v balíčku s tymiánem
1h 30min
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1 Std. 25 Min
Líčka marinovaná v černém pivu
4 godz. 35 min
Žampiónová omáčka s Nivou
20min
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50min
Krůtí prsa s rýží
1h 5min
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25min