Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Kuřecí galantina
- 150 gramů různých paprik (např. červené, zelené, žluté), na kousky
- 300 gramů kuřecích prsou, bez kůže, bez kostí, na kousky (3-4 cm)
- 300 gramů vykostěného kuřecího stehna, bez kůže, bez kostí (cca z 500 gramů kuřecích stehen), na kousky
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 2 čajové lžičky zeleninové soli, domácí
- 500 gramů vody
Koprovo-jogurtový dresink
- 10 - 15 snítek čerstvého kopru, pouze listy
- 1 stroužek česneku
- 300 gramů bílého jogurtu
- 50 gramů majonézy
- 2 špetky soli, jemné
- Wartości odżywcze
- na 1 krajíc / plátek
- Kalorie
- 140 kJ / 34 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ořechové cukroví, slepované
1u. 50min
Rýžový salát se pstruhem
35 min
Jehněčí klobása
3u. 30min
Nanuk v sušence
6 Std. 40 Min
Fenyklový likér
193h
Slaninové cupcaky se sýrem a bylinkami
1h 20 min
Zapečené portobello s bílou klobásou
30 min
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
No ratings
Ražničí s bramborami
1h 5 min
Jehněčí kotlety se smetanovou omáčkou
3 Std.
Listový salát s jablky a čedarem
25 min
Drůbeží guláš s knedlíkem
40 min