Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Kuřecí galantina
- 150 gramů různých paprik (např. červené, zelené, žluté), na kousky
- 300 gramů kuřecích prsou, bez kůže, bez kostí, na kousky (3-4 cm)
- 300 gramů vykostěného kuřecího stehna, bez kůže, bez kostí (cca z 500 gramů kuřecích stehen), na kousky
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 2 čajové lžičky zeleninové soli, domácí
- 500 gramů vody
Koprovo-jogurtový dresink
- 10 - 15 snítek čerstvého kopru, pouze listy
- 1 stroužek česneku
- 300 gramů bílého jogurtu
- 50 gramů majonézy
- 2 špetky soli, jemné
- Wartości odżywcze
- na 1 krajíc / plátek
- Kalorie
- 140 kJ / 34 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dip ze sýru feta se zeleninou
15p
Jogurtový koláč s mangem
1óra 30p
Smoothie bowl s mrkví a ořechy
10p
Orientální marináda
5p
Asijský salát s rýžovými nudlemi a kuřecím masem
1 Std. 20 Min
Brambory Hasselback
1hod. 5min
Teplý kuřecí salát se sýrem
26min
Makové houstičky s chorizem
2 Std. 30 Min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Brak ocen
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
Brak ocen
Hruškový sen
5p
Avokádová majonéza
15p