Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
6
jarních cibulek, na kousky (3cm)
lub 60 gramů šalotky, napůl - 2 - 3 snítky plocholisté petrželky, pouze lístky, plus najemno nákrajená na ozdobu
- 300 gramů rybích filetů z bílé ryby, na kousky (2-3 cm)
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 180 gramů rýže arborio
-
160
gramů verjusu
lub 160 gramů suchého bílého vína -
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu - 400 gramů vody
- ½ citrónu, pouze kůra, nastrouhaná bez bílé dužiny
- 1 - 2 špetky mořské soli, podle chuti
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- 2 - 3 čajové lžičky másla, podle chuti (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3723 kJ / 886 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 75.6 g
- Tłuszcz
- 44.7 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Palačinky se žampióny a sójovou smetanou (bez laktózy)
2u. 5min
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
20min
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1h
Treska na rajčatovém lůžku
55min
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20min
Hrášková polévka s kalamáry a restovanými cherry rajčaty
50min
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35min
Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
1h 35min
Špaldové cantuccini (bez cukru)
40min
Jemná treska s mascarpone
35min
Hovězí na pivu
1h 45min
Kuře dušené s rajčaty a bazalkou
35min