Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 polévkové lžíce čerstvého koriandru, podle chuti
- 1 - 2 polévkové lžíce čerstvé petržele, podle chuti
- 100 gramů cibule, na kousky
- 100 gramů červené papriky, na kousky
- 1000 gramů vody
- 120 gramů rýže (s dobou varu 15 minut)
- 100 gramů cukety, na kolečka (1 cm)
- 100 gramů lilku, na kolečka (1 cm)
- 60 gramů extra panenského olivového oleje
- 20 gramů citrónové šťávy
- 1 stroužek česneku
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička červeného vinného octa
- 1 čajová lžička dijonské hořčice (opcjonalnie)
- 1 čajová lžička medu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1150 kJ / 275 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25min
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1 godz. 10 min
Kari ze špičatého zelí
35min
Ježčí bulky
2 godz. 30 min
Nanuk v sušence
6 Std. 40 Min
Vegetariánské chilli
1u. 5min
Kompot a lá staré časy
40min
Čočka na kari s dýní v páře
1 godz. 15 min
Květákové kari s limetkou a fazolemi
50 min
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1 godz.
Bramborové curry s květákem
1 godz. 10 min