Urządzenia i Akcesoria
Baguette flammekueche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
300 g d'oignons pelés et coupés en quatre
-
150 g de lardons fumés
-
30 g de beurre
-
1 baguette viennoise
-
150 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
-
200 g de fromage blanc nature
-
du sel
-
du poivre moulu
-
noix de muscade fraîchement râpée
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
2493 kJ /
599 kcal
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza burger
1 godz. 50 min
Panini jambon-fromage
2 godz. 45 min
Fougasse briochée, oignon et fromage
45 min
Croque-campagne au comté
40 min
Timbale milanaise
55 min
Croque-baguette thon-champignons
35 min
Pizza façon donut
1 godz. 30 min
Croque flammekueche
55 min
Tartines "croque-monsieur"
25 min
Pâtes au jambon et au chorizo
30 min
Tartines aux comté, parmesan, lardons et roquette
25 min
Flammekueche
1 godz. 25 min