Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g snoekbaarsfilet, met vel (4 filets, 1 cm dik)
- 1 ½ el vissaus (20 g)
- 2 tl geroosterde sesamolie (10 g)
- 7 - 8 takjes verse dille, enkel de blaadjes
- 1 sinaasappel, liefst biologisch, zeste en sap
- 500 g water
- 600 - 700 g zoete maïskorrels (van 5-6 maïskolven)
- 2 tl zout
- 400 g gemengde groenten, in schijfjes (5 mm) of hapklare brokjes (bv. wortelen, broccoli, bloemkool)
- 40 g boter
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1461 kJ / 350 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 7.6 g
Alternatywne przepisy
Steak au Poivre
20 min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 godz.
Burgers met zeeduivel en zalm
20 min
Geflambeerde uientaart
Brak ocen
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 godz.
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Brak ocen
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Lamsspiesjes
Brak ocen
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 godz. 30 min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min
Gemalen ijs
5 min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 godz. 50 min