Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis

Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis

2.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
8 porties

Składniki

  • uien gehalveerd
    120 g
  • teentje knoflook
    1
  • extra vergine olijfolie
    40 g
  • rijpe tomaten in stukken
    500 g
    500 g tomaten uit blik
  • tomatenpuree
    15 g
  • gemengde groenten (bv. wortelen, prei, selderstengels), in schijfjes (1 cm)
    370 g
  • zoete paprikapoeder
    1 el
  • zout
    1 tl
  • vers gemalen peper
    1 snuifje
  • zwarte-ogenbonen, gedroogd minstens 4 uur geweekt (zie tip)
    350 g
    350 g gedroogde groene linzen, gespoeld en uitgelekt
  • water
    350 g
  • groentebouillonpasta, huisgemaakt
    1 volle tl
    1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • volledige babypijlinktvis gekuist, vers of diepgevroren
    1000 g
    1000 g rauwe pijlinktvis, vers of diepgevroren
  • zout plus extra voor de pijlinktvis
  • vers gemalen peper plus extra voor de pijlinktvis
  • extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen
  • citroensap, vers geperst (opcjonalnie)
    20 g
  • verse koriander (opcjonalnie) gehakt

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 32 g
Kalorie 1339 kJ / 320 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 11.5 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...