Wersje kompatybilne
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 40 g extra vergine olijfolie
-
500
g rijpe tomaten, in stukken
lub 500 g tomaten uit blik - 15 g tomatenpuree
- 370 g gemengde groenten (bv. wortelen, prei, selderstengels), in schijfjes (1 cm)
- 1 el zoete paprikapoeder
- 1 tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
-
350
g zwarte-ogenbonen, gedroogd, minstens 4 uur geweekt (zie tip)
lub 350 g gedroogde groene linzen,gespoeld en uitgelekt - 350 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
lub 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
1000
g volledige babypijlinktvis, gekuist, vers of diepgevroren
lub 1000 g rauwe pijlinktvis, vers of diepgevroren - zout, plus extra voor de pijlinktvis
- vers gemalen peper, plus extra voor de pijlinktvis
- extra vergine olijfolie, plus extra om te besprenkelen
- 20 g citroensap, vers geperst (opcjonalnie)
- verse koriander, gehakt (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1339 kJ / 320 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 11.5 g
Alternatywne przepisy
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Speltbrood
1 Std. 45 Min
Turkse gekruide lamshapjes
Brak ocen
Kleine aspergeflans
55 min
Hainanese kiprijst
1 Std. 20 Min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Venkelsapje
10 min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Detoxsapje “Gave huid”
10 min
Japanse kip curry
55 min
Champagne en bessen trifle
3 godz. 40 min
Rode bietensalade
10 min