Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pruim en sinaasappel vulling
- 1 teentje knoflook
- ½ bruine ui (ong. 70 g)
- 20 g boter
- 80 g gedroogde pruimen, ontpit
- 2 takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
- 1 takje verse rozemarijn (ong. 10 cm), enkel de blaadjes
- ½ - 1 sinaasappel, enkel de zeste, geen wit, fijn geraspt
- 2 tl sinaasappelsap
- 30 g zonnebloempitten
-
100
g oudbakken witbrood (ong. 2-3 sneetjes), in stukken gescheurd (3 cm)
lub 100 g knapperig brood (ong. 2-3 sneetjes), in stukken (3 cm) - 1 snuifje zeezout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
Gekruide cajun rub
- 160 g zeezout
- 1 el chilipoeder
- 1 el paprikapoeder
- 1 el gedroogde ajuin vlokken
- 1 el knoflook, in korrels
- ½ tl gemalen komijn
- 2 tl gemalen cayennepeper
- 1 el gedroogde tijm
- 1 el gedroogde basilicum
- 1 el gedroogde oregano
- 1 el korianderzaad
- ¼ tl gemalen witte peper
- 2 tl gemalen zwarte peper
Kip op zijn geheel
- 1000 g water
- 1 kip (1.2-1.6 kg)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3582 kJ / 853 kcal
- Białko
- 80 g
- Węglowodany
- 19.5 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
250 g sjalot fruiten
Brak ocen
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Brak ocen
Citroen en yoghurt dessert
Brak ocen
Kalfszwezerik met lente-uien
Brak ocen
Peren in rode wijn
5 Std.
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 Std. 45 Min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Asperge-langoustine terrine
10h
Gerookte zalm sneetjes
Brak ocen
Pikante kalkoensatés
1h
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min