Gsiberger Leberpastete
TM6 TM5

Gsiberger Leberpastete

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 2 Semmeln, altbacken
  • Milch zum Einweichen
  • 250 g durchwachsener Selchspeck
  • 650 g Kalbsleber, geputzt
    lub 650 g Schweineleber, geputzt
  • 80 g Zwiebeln, halbiert
  • 10 g Butterschmalz
  • 150 g Frühstücksspeck, in Scheiben, dünn aufgeschnitten
  • 2 Eier (Größe M)
  • 1 TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen

Wartości odżywcze
na 1 Scheibe
Kalorie
776 kJ / 185 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy