Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g Ziegenmilch
- 120 g Ziegenjoghurt
- 250 g Wasser
-
1
TL Zitronensäure
lub 30 g Zitronensaft
- Wartości odżywcze
- na 1 Glas
- Kalorie
- 353 kJ / 84 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Glutenfreies Vollkornmehl
5 min
Menü: Faschierte-Bällchen mit Rahmsauce und Erdäpfel-Kürbisgratin; Zwetschkenkuchen
1j 20 menit
Menü: Paprikahendl mit Reis; Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
1 godz. 5 min
Rindfleischrouladen mit Rotkraut (XXL)
2j 10 menit
Naturjoghurt
12 Std.
Porree-Gomasio
40 min
Saibling mit Gemüse, Sommerpesto und Dinkelreis
55 Min
Joghurt griechische Art
13 godz.
Kichererbsen (Trockenprodukt) garen
13h 30 min
Schafjoghurt
14h
Tomatencremesuppe (XXL)
40 min
Schalotten anbraten
25 min