Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut, wild fermentiert
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 336 godz. 45 min
1 Glas
Składniki
-
Weißkrautkopf (à ca. 1,3 kg, siehe Tipp)1 Stück
-
Salz, unjodiert (siehe Tipp)20 g
-
Kümmel, ganz½ EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
11 g
Kalorie
856 kJ /
206 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
23 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Veganer Cashew Chedder Käse
3 Std. 10 Min
Gelber Fisolensalat
40 Min
Schottische Eier mit Sellerie-Karotten-Salat
1 Std.
Waldviertler Knödel
1 Std.
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45 Min
Kürbisketchup
2 Std. 5 Min
Powidl
8 Std.
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40 Min
Birnenkompott mit Safran
3 Std.
Rotkraut
1 Std.
Omas Apfelkompott
20 Min