Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut, wild fermentiert
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 336 godz. 45 min
1 Glas
Składniki
-
Weißkrautkopf (à ca. 1,3 kg, siehe Tipp)1 Stück
-
Salz, unjodiert (siehe Tipp)20 g
-
Kümmel, ganz½ EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
11 g
Kalorie
856 kJ /
206 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
23 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Talggen
1 godz. 40 min
Cremiger Haferdrink
10 min
Kräuterpaste
45 min
Sauerteigpulver
24 godz. 10 min
Kirschenkompott
1 godz. 35 min
Fruchtiges Tomatenketchup
2 godz. 25 min
Suppengrundstock
20 min
Zitronensalzpaste
10 min
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45 min
Kimchi
74 godz. 15 min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 min
Gekochtes Sauerkraut
50 min