Kandierte Orangenschalen in Schokolade
TM5 TM6

Kandierte Orangenschalen in Schokolade

4.4 (25 ocen)

Składniki

  • 450 - 500 g Bio-Orangen
  • 1 Vanilleschote
  • 1000 g Wasser
  • 500 g Feinkristallzucker
  • 1 Msp. Salz
  • 200 g Zartbitterschokolade (70% Kakaoanteil), in Stücken

Wartości odżywcze
na 1 Ganzes Rezept
Kalorie
13326 kJ / 3182 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
619 g
Tłuszcz
66 g
Błonnik
31 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy