Urządzenia i Akcesoria
Gebackene Speckknödel
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert70 g
-
Knoblauchzehen halbiert2
-
Butter in Stücken40 g
-
Speckwürfel100 g
-
Semmelwürfel250 g
-
Eier2
-
Milch200 g
-
Weizenmehl20 g
-
Salz1 TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Majoran, getrocknet1 TL
-
Schnittlauch, frisch¼ Bund
-
Rindsuppe1 Liter
-
Butterschmalz500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1373 kJ /
328 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Semmelknödel
50 Min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 Min
Salzburger Fleischkrapfen
1 Std. 30 Min
Käsespätzle
45 Min
Frittaten
30 Min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1 Std. 20 Min
Tiroler Kasnock’n
1 Std.
Hasenöhrl
1 Std.
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 Min
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Wälder Käsknöpfle
55 Min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 Std. 15 Min