
Urządzenia i Akcesoria
Gebackene Speckknödel
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert70 g
-
Knoblauchzehen halbiert2
-
Butter in Stücken40 g
-
Speckwürfel100 g
-
Semmelwürfel250 g
-
Eier2
-
Milch200 g
-
Weizenmehl20 g
-
Salz1 TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Majoran, getrocknet1 TL
-
Schnittlauch, frisch¼ Bund
-
Rindsuppe1 Liter
-
Butterschmalz500 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
328 kcal /
1373 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
28 g
Błonnik
2 g