
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 75 g d'eau
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 275 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 4 - 6 olives noires coupées en petits morceaux
- 2 tranches de blanc de poulet coupées en deux (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 437 kcal / 1843 kJ
- Białko
- 17.8 g
- Tłuszcz
- 16.5 g
- Węglowodany
- 53.3 g
- Błonnik
- 2.8 g