Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
雲朵蛋白
- 2 顆 蛋白
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 義大利混合香料, 乾燥
- ½ 茶匙 檸檬汁
檸香青醬
- 5 克 蒜頭
- 10 克 松子
- 35 克 新鮮九層塔
- 35 克 橄欖油
- 1 大匙 檸檬汁
- ¼ 茶匙 鹽
- 黑胡椒粉, 少許
雲朵蛋白佛卡夏佐檸香青醬
- 2 塊 油漬蕃茄佛卡夏
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2565 kJ / 614 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 7 g