Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g olive oil
lub 10 g oil - 10 g unsalted butter
- 350 g echalion shallots, halved lengthways
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 45 mg
Alternatywne przepisy
Lightly Browned Onions and Garlic
20 Min
Sautéed Onions (300 g)
20 Min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 Min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20 Min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min
Sautéed Shallots (250 g)
20 Min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 Min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 Min
Stir-fried Vegetable Mixture
30min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 Min
Browned Chicken Cubes
15 Min