Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g olive oil
lub 10 g oil - 10 g unsalted butter
- 350 g echalion shallots, halved lengthways
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 45 mg
Alternatywne przepisy
Liquid Yoghurt in Mixing Bowl
12 Std.
Browned Shallots (250 g)
25min
Sous-vide Fillet Steak with Peppercorn Sauce, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 30 Min
Sautéed Shallots (250 g)
20 Min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 Min
Browned Onions (200 g)
25min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Sautéed Aubergine (200 g)
30min
Browned Pork Cubes
15min
Browned Shallots (350 g)
25min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 Min
Sautéed Red Peppers with Onions
25min