Urządzenia i Akcesoria
Sautéed Shallots (350 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 portion
Składniki
-
10 g oilolive oil10 g
-
unsalted butter10 g
-
echalion shallots halved lengthways350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
45 mg
Białko
5 g
Kalorie
1194 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soy Milk and Steamed Buns
1 godz. 30 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20 min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 min
Browned Beef Cubes (Medium)
15 min
Browned Shallots (350 g)
25 min
Sautéed Shallots (250 g)
20 min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 min
Sautéed Onions (300 g)
20 min