Cod and Spinach Soup

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • olive oil
    20 g
  • onion quartered
    70 g
  • garlic cloves
    2
  • liquid fish stock
    1000 g
  • potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)
    500 g
  • cod fillet, skinless diced (4 cm)
    500 g
  • fresh spinach leaves
    150 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ras el hanout (see tip)
    1 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 787.6 mg
Białko 32 g
Kalorie 1267.5 kJ / 302.9 kcal
Tłuszcz 8.2 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 25.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...