Urządzenia i Akcesoria
Cod and Spinach Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
onion quartered70 g
-
garlic cloves2
-
liquid fish stock1000 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)500 g
-
cod fillet, skinless diced (4 cm)500 g
-
fresh spinach leaves150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ras el hanout (see tip)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
787.6 mg
Białko
32 g
Kalorie
1267.5 kJ /
302.9 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
25.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Spaghetti Bloody Brain
13 godz. 30 min
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Pumpkin Chai Latte
20 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Brak ocen
Caribbean Wraps
50 min
Hunters Stew (Bigos)
1 godz. 30 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min