Urządzenia i Akcesoria
Cod and Spinach Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
onion quartered70 g
-
garlic cloves2
-
liquid fish stock1000 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)500 g
-
cod fillet, skinless diced (4 cm)500 g
-
fresh spinach leaves150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ras el hanout (see tip)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
787.6 mg
Białko
32 g
Kalorie
1267.5 kJ /
302.9 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
25.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato Soup with Burrata
35 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
15 min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 godz. 20 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 godz. 15 min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30 min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45 min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3 godz.